Wednesday, May 28, 2014

UKRAINIAN: Кожне слово є істинним


Сьогоднішні обіцянку: Боже Слово є потужним

Кожне слово є істинним

Кожне слово Бог доводить вірно. Він захищає всіх, хто приходить до нього для захисту.
Приповісті 30:5 ПМТ


Ми повинні підтвердити непогрішимість Писання і потім жити під ним.
Френсіс Шеффер

Досконалої слова
У світі shifting уподобань, обхідними мінуси і постійно розвивається ідей, нам потрібно знати, де якір наші душі. Ми не старанним, аналізувати кожен підробок, яка приходить наш шлях, і не несемо сприйняття, піддавати кожного помилкових філософії. Людського раціоналізму не пристосоване для створення вічні істини. Ось чому ми потребуємо допомоги. Тільки Бог може вказати нам в правильному напрямку.

Це комфорт, коли ми шукаємо абсолютів насправді знайти їх. За словами це прислів'я такі абсолютна істина захистить нас. Те, що з? Кожен тонкий обман, кожне слово, шкідливих, кожен доктринальних помилки і кожен помилкових Месія. Набагато до нашого жаху, світ сповнений порожніх обіцянок. Якщо ми залишилися до себе, щоб зрозуміти їх з усіх, ми проведемо нашого життя, кинув в околицях по бурхливих хвилях конкуруючих "істини". На той час ми отримаємо розуміння самостійно не занадто пізно врегулювати на фундаменті Божої мудрості. Коротше кажучи, ми повинні бути прив'язані в Одкровенні.

Як ми це робимо? Щоденний час слово Боже є гарним першим кроком. Вона працює істину в наших думках, на регулярній основі. Але що дійсно достатньо?

Ось хороший шаблон для наслідування: по-перше, просити Бога кожен день, переконати вашого серця, його істини і дати вам проникливість брехні. По-друге, знайти принаймні один вірш на тиждень, щоб запам'ятати. На ньому, пакети, дайте йому тонути, подивитися на це з кожен ангел і виступити з конкретними способами, щоб застосувати її. По-третє, просто не вивчати слово Боже. Закохатися з ним. Споживати його жадібно в улюблену їжу. У Бога є спосіб співпрацювати в наші серця те, що ми любимо. Якщо ми любимо бездоганна слово, бездоганна слово житиме всередині нас.

Адаптовано з Одного року ® ходити з Богом віддане Кріс Tiegreen, Тіндейл будинку видавців (2004), запис для 17 травня.

Вміст походить від Священну Біблію, ринг та інших публікацій Тіндейл видавництва



No comments:

Post a Comment